Πότε πρέπει να κάνω απεντόμωση;

Η πρώτη ερώτηση που μας κάνουν οι πελάτες μας είναι κάθε πότε
πρέπει να κάνουν απεντόμωση στον χώρο τους. Αν και η συνηθισμένη
τακτική είναι να γίνεται σαν μέτρο εξολόθρευσης, η απεντόμωση φέρει
καλύτερα αποτελέσματα όταν γίνεται προληπτικά.
Η περίοδος που θεωρείται ιδανική για προχωρήσουμε σε απεντόμωση
στην οικία μας είναι από αρχές Μαρτίου έως μέσα Ιουνίου και από
αρχές Σεπτεμβρίου έως μέσα Νοεμβρίου. Οι θερμοκρασίες που
επικρατούν εκείνη την περίοδο είναι ιδανικές για την ανάπτυξη
διαφόρων παρασίτων όπως κουνούπια, μύγες, κατσαρίδες, κοριοί,
σφήκες και άλλα. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε βέβαια πως κάποια
έντομα όπως οι κατσαρίδες αποτελούν απειλή καθ’ όλη τη διάρκεια της
χρονιάς.
Η συχνότητα που πρέπει να γίνονται οι εφαρμογές εξαρτάται από τον
χώρο. Σε οικιακούς χώρους και γραφεία δύο εφαρμογές το χρόνο
αποδεικνύονται αποτελεσματικές. Σε επαγγελματικούς χώρους που
ασχολούνται με επεξεργασία τροφίμων ή στην εστίαση όπως
καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, κρεοπωλεία κτλ πρέπει να κάνουμε
εφαρμογές ανά 1 με 2 μήνες.